Kurs på Inderøy

Har du lyst til å oppleve hva naturen har å by på av råvarer og få erfaring med å bruke ville vekster i din matlaging? Vi arrangerer kurs, workshops og andre opplevelser her på vårt småbruk Venåsen på Inderøy.

Deltakere skal ikke bare få høre om spiselige ville vekster, men også se dem i sitt rette element, smake på dem og tilberede et måltid med dem. Praktisk erfaring og gode opplevelser er en veldig viktig nøkkel til læring.

Vi har fokus på gode mat- og naturopplevelser og møter mellom folk.

Kursplass til leie

Har du eller noen du kjenner ferdigheter innen håndverk, friluftsliv, naturbruk, matkultur eller et annet relatert tema og har lyst til å lære bort? På Venåsen, Inderøy har vi lokale til leie for de som har lyst til å holde kurs.
Vi kan tilby hyggelig og velutstyrt lokale med prosjektor, TV, Wifi, kaffe/ te, servise, toalett, uteområde og gode parkeringsmuligheter. Om ønskelig kan også uteområde med ildsted og utstyr for grilling leies. Vi tilbyr overnatting for kursholder og andre uteområder om kurset trenger det. Ditt kurs får markedsføring gjennom våre kanaler.

Vi kommer til deg

Representerer du ei gruppe eller forening som er interessert i en felles opplevelse og kunnskapsøkning rundt sanking og bruk av ville nyttevekster til mat?  Vi kommer gjerne til dere og leder kurs. Vi skreddersyr opplegg etter dine behov og interesser. Kurs i matlaging med ville vekster har vi før holdt rundt omkring i landet, fra Bulandet og Værlandet i vest til Lofoten i nord.

Planlagte kurs

Vi har ingen flere planlagte kurs i 2020, men vi jobber med flere nye kurs og opplevelser i 2021. Følg med!

Tidligere kurs